PIZZA BEPPE UTRECHT VLEUTENSEWEG

PIZZA BEPPE UTRECHT VLEUTENSEWEG Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 242 beoordelingen
19 jun 2021 om 20:34 Pizza bodem was zompig, en niet warm Pizza salame piccante had veel te veel tomaat.. Pizza tartufo had weinig smaak Ook prijzig!
13 jun 2021 om 17:09 Lekker, but driver should be more careful with pizza. Half of the cheese fell off the pizza
5 jun 2021 om 10:03 Heeft heel lang geduurd en toen kregen we de verkeerde pizzas….. was niks meer aan te doen
13 mei 2021 om 21:11 De pizza's zijn echt bijzonder lekker. Helaas liet de bezorging een steekje vallen, maar de klacht is nadien super afgehandeld - thnx!
7 mei 2021 om 22:16 Heerlijke pizza en snelle bezorging, geen aanmerkingen!
7 mei 2021 om 12:50 pizza was tekoud. Ik werd gebeld dat de bezorger te laat was. Toen ik aanbood de pizza dan graag zelf te halen werd aangegeven dat ik dan zelf de bezorger moest afbellen. Als tip kreeg ik mee dat ik de pizza 3 min in een oven van 180 kon opwarmen. Matig!
3 mei 2021 om 20:53 Pizza kwam ruim een half uur eerder dan ik had aangegeven. Mazzeltje dat ik net thuis was. En de truffelpizza was er ineens uitgehaald bij de vleutenseweg, dus voortaan kies ik een filiaal van Beppe.
30 apr 2021 om 23:21 Pizza was lauw, parmazaanse kaas als topping vergeten. Geen aanrader
21 apr 2021 om 21:01 Heerlijk! Aardige bezorger!
8 apr 2021 om 23:40 The pizza was fine but it was delivered very badly :( it is a pity since all the ingredients came out of the pizza..
24 mrt 2021 om 22:16 Enorm lekkere pizza’s! Forza Napoli.... naja de pizza stijl dan hè ;-)
17 mrt 2021 om 21:04 not only the pizza was cold (AGAIN), but they brought the wrong one, even though I asked them specifically WITHOUT PROSCIUTTO, they put it anyway... I gave them a last chance, but NOPE.... never again