PIZZA BEPPE UTRECHT VLEUTENSEWEG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 339 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Utrecht Vleutenseweg. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:03 Lekkere pizza. Ik had de Vegan variant. De bodem was heerlijk en de tomatensaus ook. Echter jammer dat je 2,75 euro extra betaald voor 4 halve tomaatjes erop.
25 nov 2022 om 21:20 Bezorgtijd was bijna 2u! voor een incomplete bestelling. Via thuisbezorgd bevestigd gekregen dat de bestelling 50min zou zijn. Bellen naar het restaurant levert alleen een "ja het is nou eenmaal zo" en "je kan je geld van thuisbezorgd terugvragen"
21 nov 2022 om 20:47 On of the few real pizza you can find in Utrecht. Taste and quality.
21 nov 2022 om 6:50 Alles dik in orde.
18 nov 2022 om 21:02 weer ouderwets slechte bezorging door thuisbezorgd
15 nov 2022 om 20:25 Duurde lang voor een doordeweekse dag voordat de pizza’s klaar waren (75 min), vriendelijke bezorger. Pizza’s mwah. De pizza Nutella was heel dik belegd. Dus voor mij niet meer.
13 nov 2022 om 23:30 Pizza’s goed belegd maar aangebrand
10 nov 2022 om 20:54 great taste, real italian pizza, good dough, best pizza we had in a few years around Utrecht
5 nov 2022 om 22:04 Fantastic Neapolitan pizza as always
5 nov 2022 om 8:16 Voor de tweede keer nu een levering na ruim anderhalf uur. Dan een koude pizza die niet knapperig is. Bezorger klaagt dat hij lang moest wachten maar waarom is de pizza dan koud. Had ondertussen wel al gegeten. Goedkoop zijn ze niet en dan dit?
28 okt 2022 om 22:20 We hebben twee uur op onze bestelling gewacht en er werd geen telefoon opgenomen toen we wilden vragen waar de bestelling bleef. Pizza was prima
27 okt 2022 om 20:08 Pizza niet meer warm en alle ingrediënten op een hoop.